Bijdragen deelnemers

Volwassen € 280
Jongeren, Studenten € 160
Kinderen (tot 14 Jaar) € 120
Familie € 380

 

Kortingen en tegemoetkoming reiskosten zijn mogelijk, niemand hoeft op grond van financiële redenen de conferentie te missen. Voor aanvraag en informatie neem contact op met:

 

Christine Jost (penningmeester Zwitserland)
Schlossackerweg 1
4102 Binningen, Zwitserland
E-mail: jost@christengemeinschaft.ch
Tel.: +41-61-301 70 64

 

Een woord over de deelnemersbijdragen: De omvang van het congres en de huidige onzekerheden rondom de Corona-maatregelen maken het berekenen van de deelnemersbijdragen erg moeilijk, dat laatste kan ook leiden tot aanzienlijk hogere kosten in het algemeen. De genoemde deelnamekosten zijn geenszins kostendekkend. Afhankelijk van de werkelijke situatie in het najaar van 2022 dekken ze ongeveer een derde tot de helft van de werkelijke kosten. De overige benodigde fondsen zullen wij proberen te verzamelen door middel van schenkingen en stichtingsfondsen. We hopen in het bijzonder op een aantal mensen die een hogere bijdrage willen betalen en zo de conferentie als geheel willen steunen. Over verdere ondersteuningsmogelijkheden informeren wij u (hier). Op verzoek geven wij u graag meer details over de berekening en financiering van het congres; vraag het ons gerust (contact).

 

Bankrekening

Graag uw conferentiebijdrage storten op naam van:

Die Christengemeinschaft
(Als er naar een adres gevraagd wordt: Hainallee 40, 44139 Dortmund)
IBAN: DE85 3702 0500 0008 2597 04
BIC: BFSWDE33XXX
Bank: Bank für Sozialwirtschaft

 

Overnachtingsmogelijkheden

Gemeenschapsverblijven voor jongeren

Op het congresterrein kunnen wij alleen gemeenschappelijke ruimtes aanbieden voor jonge deelnemers aan het congres. Hiervoor zijn slaapzakken en matrassen nodig, slaapzalen van verschillende afmetingen zullen beschikbaar zijn. Nadere informatie is verkrijgbaar bij het (congresbureau).

 

  • Hotels, pensions, campings, etc.

We hebben verschillende contingenten kamers gereserveerd bij een aantal hotels, pensions, etc. Bij de registratiebevestiging ontvangt u de link waarmee u toegang kunt krijgen tot deze contingenten. Gelieve de kamer met ontbijt te reserveren. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met ons (congresbureau).

 

  • Jeugdherbergen, campings, vakantieappartementen en andere goedkope accommodatie

Als alternatief hebben we goedkope accommodatie voor u gereserveerd in de Dortmundse jeugdherberg “Adolph-Kolping” en in het Naturfreundehaus Ebberg in Schwerte. De jeugdherberg ligt in het stadscentrum en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor het Natuurvriendenhuis is een busshuttle ingericht. Heeft u interesse in woonruimte in een van deze woningen, dan kunt u deze boeken via het accommodatie bureau.

 

Bent u op zoek naar een gastenverblijf of vakantieappartement, dan sturen wij u graag een lijst met geschikte aanbieders binnen handbereik van de congreslocatie.

Als u met een stacaravan of caravan wilt komen, kunnen wij u helpen met adressen van campings en openbare parkeerplaatsen.

Stuur dan een e-mail naar: quartier@logos-2022.org of bel: +49-(0)2104-8194420

Wij helpen u graag!

 

  • Privévertrekken

Bij de inschrijving kunt u indien nodig ook om een ​​kamer bij particulieren vragen. Wij zullen dan proberen een dergelijke accommodatie voor u te regelen. We kunnen het echter niet garanderen. Het accommodatieteam neemt dan contact met u op en brengt u in contact met uw accommodatie.

 

Eten en drinken

Ontbijt dient u zelf te verzorgen bij uw accommodatie. Alleen voor de jongeren zal voor ontbijt gezorgd worden op het congres terrein. Verder is voor iedereen de lunch en avondeten met koffie/thee inbegrepen. Op het terrein zullen verschillende cafés worden ingericht waar u koffie/thee, frisdranken en kleine snacks kunt kopen.

 

Kinder oppas en kinder congres

Voor de kinderen tot 8 jaar zal er op bepaalde uren kinderoppas aanwezig zijn.

Voor oudere kinderen van 9 tot 14 jaar zal er bij voldoende aanmeldingen een eigen programma georganiseerd worden. Zodra hier meer over bekend wordt zullen wij dat hier laten weten.